Sústredenie ženského speváckeho zboru Cantus Iuventus

V dňoch 04.- 05. októbra 2022 sa uskutočnil tretí ročník speváckeho sústredenia ženského zboru Cantus Iuventus Univerzity J. Selyeho. Sústredenie sa konalo pod záštitou projektu KULTMINOR č. 22-110-01741 v konferenčnom centre UJS. Sústredenie ponúklo stálym, ale i novým členkám zboru množstvo podnetných príležitostí na zdokonalenie svojich speváckych zručností. Počas intenzívnych skúšok sa mohli zoznámiť s rôznymi aranžmánmi, s novými zborovými skladbami a rozšíriť tak svoj hudobný repertoár a pripravili sa tak na nadchádzajúce vystúpenia.

Spevácky zbor našej univerzity sa aktívne pripravuje na adventné obdobie a plánuje tiež slávnostný koncert na jar 2023 pri príležitosti 10. výročia svojej činnosti ako aj účasť na XIX. ročníku celoštátnej súťaže dospelých speváckych zborov „Kodályove dni“, ktorá sa uskutoční v máji 2023.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.