Metodický deň na Katedre chémie PF UJS

Katedra chémie PF UJS dňa 4.7.2022 štvrtýkrát zorganizovala Metodický deň chémie, na ktorom sa stretlo 22 učiteľov základných a stredných škôl z celého regiónu. Na odbornom fóre účastníci mali možnosť vymeniť si svoje skúsenosti, ako aj prediskutovať aktuálne otázky a problémy vyučovania chémie. O bohatý vedecký a odborný zážitok sa postarali prednášajúci.
 
Ako prvý vystúpil Mikuláš Bartal, projektový manažér spoločnosti Slovnaft, ktorý prednášal o spojení skutočného rozmeru a digitálneho sveta v praktickom vyučovaní chémie. Dr. Csilla Sógor z Univerity Babes-Bolyai vo svojej prednáške ukázala možnosti využitia didaktických hier vo vyučovaní chémie. Na záver sa uskutočnil Workshop, v ktorom docentka Katarína Szarka z KCH PF UJS prezentovala výsledky analýzy miskoncepcií chemického vzdelávania skúmané prostredníctvom formatívneho hodnotenia. Daný výskum bol realizovaný v rámci projektu KEGA 004UPJŠ-4/2020.
 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.